Post by scaltitogicon on Feb 8, 2022 12:00:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho primogemů ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
Hodně mám ráda tlapkovou patrolu a taky my little pony a ještě SpongeBob v kalhotách...
Pěkně, ale stačí přidat nějaké volné drápy, pokud jsme offline
Vast quantity regarding SpongeBob Krusty Cook-Off Cheats doesn't match the will need. Whenever SpongeBob with Patrick ruin a Squidward polish number next
Jakmile se dostanu k části, kde bude vařit hamburgery, konečně mě to nedovolí nic dělat. Klient si objedná a nic se neděje.
Usnadněte mi tuto hru a přidejte do této hry další postavy
Seká se vůbec nestahujte!!!
Je to úžasná hra doporučuji
Přešel jsem na telefon a když jsem znovu nainstaloval tuto hru, veškerý můj pokrok byl pryč a aplikace a docela se změnila a všechny mé postavy jsou pryč. Nyní za ně musíte zaplatit nebo tak něco.
ÚŽASNÉ A ÚŽASNÉ JE VŠE, co mohu říci!! 😄
Je to dobré, ale děláte pokrok velmi obtížným, pokud nemusíte platit. Pochopil jsem, že jsou to peníze za vylepšení hry, ale mějte prosím na paměti, že lidé by měli být ochotni hrát hru a neměli by z ní být frustrovaní. Udělejte prosím úrovně přístupnější nebo se zbavte cen. Takže si to může užít každý. dík
Spacelanders: Hero Survival - kdo neplatí, nehraje | Recenze
Budu zde pouze negativní v naději, že dojde ke zlepšení: 1. Standardní úrovně jsou příliš obtížné a příliš rychle. 2. Události jsou příliš obtížné. 3. Drahokamy jsou vyžadovány pro VŠECHNY upgrady a nelze je získat dostatečně snadno při současném množství. Celkově je to velmi zábavná hra, ale pokud nebudou vyřešeny výše uvedené problémy... Je to příliš frustrující. Mám pocit, že můj mozek je s touto obtížností nedostatečný, což není něco, co byste chtěli, aby hráči v tomto typu hry cítili.
Příliš mnoho reklam a za hraní se platí typ hry, kde nemůžete postupovat, pokud nezaplatíte
TOTO JE SKVĚLÁ HRA! Miloval jsem vidět televizního spongeboba, ale miloval jsem to! im palačinky! Im to fast cooking! I have cookies to time art Mám Squidward, teď musím vyhrát! Protože jsem vyhrál v úrovni 10, abych vyhrál!
Líbí se mi offline Gmaes tolik a restaurace a tato hra je tak dobrá a oceňuji to
SpongeBob: Krusty Cook-Off - Nejnovější Verze Pro Android
Dobrá hra ,jen sem trochu čekala hudbu přímo ze seriálu,ale jen můj názor 🙂
Problém uvízl na 5% stále nebyl vyřešen
Miluju hry jako Diner Dash, takže tohle přesně zapadá. Systém upgradu je v podstatě stejný: první host vám umožní upgradovat pomocí mincí a několika drahokamů, ostatní hosté vyžadují více drahokamů pro každý upgrade. Drahokamy můžete získávat prostřednictvím úspěchů místo utrácení hotovosti (trvá to déle, ale ušetříte peníze). Můžete upgradovat výzdobu každého strávníka bez drahokamů a tím získáte více úspěchů (drahokamy zdarma). Existuje spousta reklam, takže jsem se rozhodl utratit 0,99 za nejmenší balíček drahokamů, abych je vypnul.
Po odehrání některých úrovní je to náročné. Spousta akcí a každodenních věcí zdarma. Jediné, s čím mám problém, je množství přidávání a může být těžké vymýtit dostatek drahokamů. Tato hra vás nastaví k tomu, abyste chtěli koupit drahokam, který se také zbaví reklam.
SpongeBob: Krusty Cook-Off je zbrusu nová mobilní hra, ve které hráči plní objednávky ikonickým postavám z animovaného seriálu SpongeBob SquarePants
Android hra SpongeBob: Krusty Cook-Off je herního žánru vydaná v roce 2020 vývojářem Nukebox Studios.
Mám rád SpongeBob a
Strašně se to seká. Kvůli tomu sekání si ani nemůžu napsat nick.
Když skáču rreklami ilami tak si vipňte Wi-Fi
Je to dobrá hra :-)
Hra je dobrá doporučuji stáhnout
Talking Ben Intrattenimento nzoc
Skvělá hra, která hodně zabaví.
Miluji tuto hru, je tak návyková na hraní a nutí mě zůstat doma ze školy, ale nemyslím si, že je to špatné, stále chodím do školy, ale beru si s sebou telefon, abych si tuto hru mohl na konci dne zahrát. miluji tuto hru tak moc jako ve skutečnosti a je tak návyková, ještě jednou děkuji za vytvoření této hry, kdokoli ji vytvořil, je tak návyková ahoj
Hra řekla, že je potřeba ji aktualizovat, ale ve skutečnosti ji nelze aktualizovat a nedovolila mi hrát bez aktualizace. Odinstaloval jsem, ale teď se to vůbec nestáhne. Postupoval jsem podle všech pokynů pro odstraňování problémů a stále se nestahuje
Hra je dobrá, ale je tu příliš mnoho reklam a plné čekání na hvězdu další úrovně.
Je to zábavní hodně super hra.🤩🤩🤩🤩🤩akorát se to trošku načítá pomalu. Nějak je to super hra. Akorát je to anglicky.
Nejlepší hra! Hraju to na počítači 💻 😅 a na tabletu jsem se snažil překonat svou počítačovou úroveň!! Lol je to legrační 🤣 10000000000000000 hvězdičky ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐🤩☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️😚😚😚 Také imma fanoušek SpongeBob nemohu přihlásit, protože jsem se nepřihlásil omlouvám se! Ale zábavná hra! 😚😚😚☺️☺️☺️🤩🤩⭐⭐⭐⭐⭐♥️♥️♥️♥️♥️♥️🙂🙂🙂
Špatně optimalizované. Spousta momentu, kdy hra spadne. Na druhou stranu je hra zábavná a hezky vyřešená
Je to dobrá hra a navíc mám ráda spongeboba takže jo hra mě baví
Hra odšťavňuje vaše drahokamy, i když obsluhujete zákazníky velmi efektivně. Je to jen hra o peníze, nehrajte.
Super hra!!!hodně moc moc moc doporučuji!!!
Je to super aplikace jenom je naprd že se tam nedá přihlásit přes googleplay
Příliš mnoho chyb. Prostě příliš mnoho.
Hra zamrzne, když se dostanete na druhou mapu (krusty krab) a nelze ji hrát, pokud chcete postupovat. Náklady na levelování vašich postav jsou také směšně vysoké. Malá hra, kterou jsem zažil, byla v pořádku, stala se výzvou a byla dobrým rozptýlením. Upravit odeberte další hvězdičku, protože po kontaktování podpory jsem dostal automatickou odpověď, čekal jsem několik dní na odpověď a pomoc, ale nic jsem nedostal, jen jsem dnes zjistil, že moje zpráva je pryč. Poslal jsem další, ale cítím, že by se noví hráči měli vyhnout.
KLAMAVÁ REKLAMA!!! NEZTRÁTEJTE SVŮJ ČAS STAŽOVÁNÍM DALŠÍCH REKLAMOVANÝCH HER VE SPONGEBOB COOK-OFF!! HRA PŘI STAHOVÁNÍ JINÝCH HER KLAMNĚ INZERUJE GEMY ZDARMA A TOTO JE LEŽ!!!!!!!!!